Leaderboard

03 Julai 2017

jam

Alkisahnya
jam ai ni baru 2 bulan letak beteri baru
tadi masa nak pakai
bila da sampai offc
dah dead.... mati....
ape la masalah jam ni pulak

gambar selepas dibaiki... jam warna putih ni kelemahan die jadi warna kuning kan... menyesal.... huhuhu...
terus nyanyi "andai dapat ku undurkan putaran dunia"
pergi kedai uncle ni... kat dataran keris alor gajah.... dah 2 3 kali masuk kedai uncle ni...
entah uncle ni cam ke tidak
tak pe la cam ke tidak bukan dapat murah pun
banyak jam... tapi mesti semua berkualiti....





uncle cakap jam ai punya mesin da rosak
kalo nak betul boleh
kene tukar mesin die
ikut saiz jam, ada tarikh atau tidak, saiz, and ikut jenama
untuk ai punya jam ni RM45
tak lama lepas tu masuk sorang kakak ni
jam bonia... rosak macam jam aku jugak RM95
than aku tanya jam laki aku punya
Bump ade tarikh RM1XX.XX ok

tengok la nanti
huuhu

ape pun hati banyak gumbira
jam da ok

tq uncle




1 ulasan:

Terima Kasih Terhadap Ulasan dan Pandangan Anda....
Doakan Aleeya Dapat Adik Ye.......

Large Scraper

Dengarkan lagi lagu hatiku

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...