Leaderboard

19 Januari 2015

AJL 29 2015

assalamualaikum semua



semua da tengok juara lagu malam tadi kan
wahhh....
sebenarnya tak ade la tunggu sangat
sejak setahun dua ni rancangan mingguan memang tak tengok
tapi tiap tiap tahun AJL memang tengok

tapi malam tadi
memang terkesan tengok MOJO
nyanyian daripada CALIPH BUSKERS

lepas tu terus tengok YOU TUBE
rupanya banyak da vedio kumpulan ni di upload dalam ni
macam macam lagu die nyanyi

yang istimewanya insan ni
bila die nyanyi
releknya
tapi suara die memang power
itulah keistimewaan die kan
anugerah daripada Allah
walaupun kekurangan
Edry Abdul Halim berjaya mengenengahkan suara
dan keistimewaan CALIPH BUSKERS

10898271_10153519397873332_338327516285567938_n
semoga CALIPH BUSKERS berjaya
meningkat taraf hidup mereka
dan berjaya di dunia dan akhirat

lagi satu tengok nyanyian daripada Sheila Hamzah

Malam tadi baru mendalami
setiap bait bait lirik lagu ni
Bila dengar lagu ni
Shiela memang menyintai Sharnaz kan
Sampai die buat lagu ni
Tapi memang tak ade jodoh merekan kan
Apa pun tahniah Sheila
semoga jumpa jodoh yang sebenar

lagi satu lupa
suka sangat lagu lagu kumpulan headwind
mula mula dengar tomok dengan penyanyi kumpulan Hyper Act



dalam hati tanya sapa punya lagu ni
tanya la en suami
kumpulan headwind

tanya lagi bukan Zainal Abidin selalu nyanyi ke lagu ni
en suami jawab
die punya kumpulan la tu

kuang kuang kuang
tak tau la saya
baru tau....
tapi memang best lagu die kan
kene cari ni

Senarai Keputusan Penuh Pemenang Anugerah Juara Lagu 29

Juara Lagu telah berjaya mengalahkan 11 buah lagu lain ialah Apa Khabar – Joe Flizzow & Sonaone
Naib juara AJL29 dimenangi oleh lagu: Masih Aku Cinta – Shila Amzah
Pemenang tempat ketiga berjaya dimenangi oleh lagu : Di Pintu Syurga – Dayang Nurfaizah
Persembahan Vokal Terbaik: Dayang Nurfaizah  – Di Pintu Syurga
Persembahan Terbaik: Mojo (RomanCinta)



2 ulasan:

Terima Kasih Terhadap Ulasan dan Pandangan Anda....
Doakan Aleeya Dapat Adik Ye.......

Large Scraper

Dengarkan lagi lagu hatiku

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...