Leaderboard

01 Disember 2014

sesi persekolahan 2014 sudah hampir tamat

Assalamualaikum..
Punya la lama tak update
sebab kuota internet da penuh
semua benda lembab
tak de mood nak buat semua benda
last2 cek punya cek
ada entry last yang masih sangkut
tak publish lagi

Tayang kembali
korang anggaplah tak baca yang atas atas tadi
hehehehe....

Entry minggu last persekolahan..

Assalamualaikum. ..
Mood berblog kemain laju
Sebab kuota internet da masuk bulan baru
Kalo tak kemain nazak lagi
Nak loading amik masa 5 minit
Last last no network
Memang sakit hati
Tapi redho je la...

Seperti tajuk utama hari ni
Sesi persekolahan sarah pun nak hampir habis
Kat fb kat blog mommy2 post
Gambar anak2 habis berkonvo

Macam sarah jugak
Ibu die ni pun gatai jugak
Nak joint.. hikhik..

Sabtu lepas
15 hb adalah hari konvokesyen
Untuk anak anak 6 tahun
Anak ai no baru 5 tahun
Datang nak tengok si sarah buat persembahan

sekitar masa setengah jam majlis berlangsung

Buat di Kemunting Beach Resort
Penuh meriah
Majlis ni start dalam pukul 9.00 pagi 
Kedatangan lbu bapa dan tetamu

kami macam biasa
datang awal tepat pUkul 8.30 pagi
da terpacak kat depan dewm
semangaMlw

anak kessyangan ku
pakai baju raya tahun lepas
baju raya tahun ni kecik
mak die yang jahit


tu dia ber baris masuk

Depan no 2 dari kanan

wan semangat anak ai

Anak ... si sarah ni pekse dapat no 4 dari 25 orang dalam kelas
tapi dapat hadiah macam no 10
tak pe la nak
anggap tak ada rezeki

Tapi Allah bayar balik dengan dapat no bertuah
suka si sarah
sebab dalam tu ade banyak dapat pensel

Terbaik.....

Syukur kepada Mu Ya Allah..

4 ulasan:

  1. Semoga berjaya dan bermanfaat ilmunya...

    BalasPadam
  2. bajet kecik kot..tak pe..yang penting cemerlang dalam pelajaran..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. bukan ape pun... maybe cikgu salah susun... yang no 4 jadi no 10... yang no 10 jd no4.. xde rezeki

      Padam
  3. alhamdulillah
    seronokkan tgk anak ank buat persembahan

    BalasPadam

Terima Kasih Terhadap Ulasan dan Pandangan Anda....
Doakan Aleeya Dapat Adik Ye.......

Large Scraper

Dengarkan lagi lagu hatiku

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...