Leaderboard

25 Mei 2014

kami semalam

Semalam kami berdua berjalan
Tanpa ayah...
Rindu pulak nak jalan dengan ayah kan
Ayah yang pasti jadi driver la
And our body guard
Jalan jalan makan angin
Kadang kadang window shooping je
And makan makan balik uma je

So semalam
Beli barang untuk kakak kecik kita ni
Macam macam die dapat
Sekali amik
Over rm100...
Kemain so sarah punya penangan

Jam sebelum ni bli...
Katanya nak jual balik
Sebab nak cari jam pink
Macam jam miya sarah
Pulak da.. .
Sarah paling banyak koleksi
Pensil warna
Jam mainan... memang tak terkata
Yang simpan ade
Yang da terjahaanam pun ada
Dan banyak di buang pun ada
Sarah sarah
Jalan otak berkembang
Setiap apa yang di beli
Dapat memberi pelajaran dan pengajaran
Yang baik untuk die...
Hope so...

Love u sayang
To mr azmir and mysury
Moga kita ade rezki adik baru lagi
Insyaallah. ....

1 ulasan:

  1. Sekarang ni nampak sikit barangnya tapi harga dah lebih seratus kan AA...
    Dia aje yg ada mmg le semua barang untuk dia, kan...adik hehe

    BalasPadam

Terima Kasih Terhadap Ulasan dan Pandangan Anda....
Doakan Aleeya Dapat Adik Ye.......

Large Scraper

Dengarkan lagi lagu hatiku

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...