Leaderboard

04 Mac 2018

Suasana jadi tak best bila......

Bila ko ni jadi penghuni utama kat hospital.
Duduk berbulan2 lamanya.
Than hari2 mendatang berjalan seperti biasa.
Tapi suasana jadi tak best bila:

1. Ko masuk tandas je... paip bersepah atas lantai
Paling potong wei.... adehhh... satu hal pulak nak kene kutib benda tu kat lantai.... da la tak tahan nak membuang..... tak ade kesedaran sivik..

2. Ko masuk tandas je... kotor... tak flush... ade kerak2 txxk
Hadoiyai.... tak flush bole tahan lagi... tokan kan haje... ni mana datang tah bole pulak txxk kat dinding bold toilet.... haiyakk... macam mana gaya die keluarkan benda tu tu pun aku tak tau.
Da termasuk toilet tu haku flush la jugak.... tapi yang kat dinding tak dapat nak tolong la berus tak ade... terpaksa keluar jugak tukar toilet lain.

3. Hisap rokok...
Ko jangan tak tau.... ade orang tak ade kesedaran sivik jugak.... walaupun baby die ade.... tau tau je bau rokok... da la berekon.....

4. Bawak anak kecik tapi tak geti nak kontrol
Adehhh.... pening.... nape la mak ayah tak marah die orang.... nasihat la skit....

5. Curi tong sampah... Alkisahnya tong sampah dalam bilik ni memang kurang 1.... aku memang dah tau... maklumlah da 2 bulan lebih duk sini... hari ni 1st time hilang.... hahahah... tapi aku tau la siapa.... saja je aku cakap kuat2 kat adik cleaner nak angkat sampah... tong sampah alu kne curi... aku tak kisah pun sebenarnya.... kongsi letak tengah2 ke... aku ok.... tapi tak bagi tau.... tau2 hilang.... jenguk2 skit sebab tutup langsir.... sah .... dah tau pencurinya... hahaha....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima Kasih Terhadap Ulasan dan Pandangan Anda....
Doakan Aleeya Dapat Adik Ye.......

Large Scraper

Dengarkan lagi lagu hatiku

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...