Leaderboard

25 Julai 2017

remote alarm baru

 tadaaaa....
da siap
al maklum lah hari ni gaji
bende penting 
seketul ni RM44.80 siap GST

sekejap je setting tak sampai 5 minit
dah dapat remote baru
ingat nak tukar kunci siap remote tu
macam kereta axia
budak tu kate mahal
kalau jatuh ganti remote labih bahal daripada ganti kunci
RM9X.XX

remote macam aku ni pulak
ade 3 jenis
macam aku button merah hijau dan batery panjang
ade button merah hijau tapi betery bulat
lagi satu button hitam semua batery tak tau bulat
sebab setiap kereta die ikut design atau setting alarmnya
macam tu la budak tu cakap
 
Than budak tu pesan lagi jangan letak batery dalam remote lama
sebab akan mengganggu remote baru ni

ikut kan aje la kan
mereka lebih arif
 
















 Tu... tengok ade bahagian yang patah
menurut budak tu
tapi sebenarnya aku yang patahkan
sebab mase aku buka  hari tu da senget dan retak
aku nak luruskan lah konon
langsung tercabut
huhuuhu...
tapi masa tu memang remote ni da tak berfungsi dah
da 10 tahun 
remote 2 ketul habis 
pertama setelah 6 ke 8 tahun guna 
lama jugak tahan batery
8 tahun tukar 2 kali batery dalam seminggu
than pergi perodua
tukar batery baru kat remote spare
sebab remote 1st tu board die da makan batery
2 batery tukar... habis kuasa die
than baru pergi perodua
ingat nak beli remote baru
than budak tu kate elok lagi
terus tukar batery je
kehkehkeh... selamat duit..

remote spare ni pulak tercabut tak sampai 2 tahun guna
ape pun terima kasih kerna khidmat mu remote
amat bermakna pada aku

 
 Tq miss remote

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima Kasih Terhadap Ulasan dan Pandangan Anda....
Doakan Aleeya Dapat Adik Ye.......

Large Scraper

Dengarkan lagi lagu hatiku

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...