Leaderboard

03 Julai 2017

Baki Cuti Syawal 2017

assalamualaikum semua
baki cuti yang ade
memandangkan ramai lagi kat rumah tu
kami beramai-ramai pergi ke kedai 2 ringgit
kat Port Docson
hahaha.... macam tak ade tempat lain kan

ofkos la..... ke pantai pun sudah
cari tempat murah pulak
hari raya banyak melabur
saham akhirat... besedekah...

beli semua barang sarah je
huhuhu
hai la anak

bergambar kat kedai orang
ape motif
tak de pun...
cantik pulakkan....


Harraz, Sarah, Awfa



Harraz baru beli kereta baru tu, budak yang obses dengan kereta



Huda, Harraz, Me... Dalam plastik semua barang si sarah,,, barang ai hanyalah tongkat elbow nak buat diy kat dapur nanti... entahkan jadi entahkan tidak.... last aku gi tempah kat bengkel besi... hahahah... dengan multi pemutar skru.... kate technition kene ade benda ni... hahaha... dah lama keje baru nak beli.... sebelum ni pinjam je dengan geng budak lelaki... tak berapa nak guna... simpan dalam kereta untuk masa masa sesak nanti

Harrazzaman, ibu harraz (Marhaini), Nur Aleeya Maisarah dan Nur Irdina Awfa
nama penuh kau...

Mak Long @ Kakak sulong ai @Mariati, Hafiz, Nurul Umairah, Nurul Huda, Harra, Nurul Hazwani and Me
gedikkan aku

Nak pasing lagi... si Harraz da lari



Model Merawat hati yang lara.... masa ni kat water front... order aiskrim McD.. lepak sana...






Ni da masa hari ahad.... mak busu mekup kan... consiler... kemain... Nurul Hazwani














Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima Kasih Terhadap Ulasan dan Pandangan Anda....
Doakan Aleeya Dapat Adik Ye.......

Large Scraper

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...