Leaderboard

26 April 2016

Mabuk Descendant of the sun

Alololo.... comelnya pelakon perempuan die
And the most handsome pelakon lelaki utama
Aiiisshhh.... gedik...
Berangan sekejap....
Best gile....
Maraton this dramas on saturday and sunday
16 episode ok
Gile.... nasib en suami koje
Kalo tak terabai ok
Tak pun kene marah
Ye ke.... nottt... hikhikhik...
Cutenya capten suijin...
Alolololo.... kalo ade anak lelaki
Nak cute and berani like a capten suijin la

Aminnn.... semoga Allah memberikan aku kesempatan itu... aminnn...

Happy ending story
And sedih pu  ade jugak...
Buat i like...

Than terus terindu dengan en suami
Sbb kalau die ade
Mesti die gelakkan kita sbb nangis2
Huhuhuhu...
Dear abang i miss u so much
Hope time are keep running
Till we meet again togather
Tak sabar nak jalan2
Makan2...

11 April 2016

Every where

Hot hot hot
Panas panas panas
Setiap kali i keluar
Some time buat keje luar
Lately every where kita akan lihat
Kebakaran semak samun
Not kebakaran hutan

Disebabkan terlampau panas
Makanya kebakaran senang berlaku
Sebab nya tak pernah la nampak sendiri
Tapi as all know ianya disebabkan
Oleh puntung rokok

Apabila perokok perokok tegar
Yang tak bole berhenti merokok
Termasuk lah en suami
Heheheh.....
So saya menyeru
Kepada semua perokok
Sila matikan betul2 api
Yes api yang ada pada rokok
Sebelum mencampakkan keluar dari tingkap
Atau pun
Sebelum melepaskan rokok daripada tangan anda
Heheheh besan tanpa berbayar
Nanti tak adalah berlaku kebakaran

Every where hitam

My fit malaysia

Berlangsung sudah my fit malaysia
Di masjid tanah hari ini
Alhamdulillah
Walaupun tak dapat menyertai
Tapi dapat jugak meramaikan
Hihiihi... tp memang ramai tu
Acara die macam macam ade
Zumba
Berbasikal
Larian
Macam macam lagi
Aku je malas nak joint
Just jalan jalan menjamu mata
Hehehe
Dengan my bff
My doughter harta dunia akhirat
Aminnnn....

#rindu pada en suami.... huhuhu

10 April 2016

Bermula projek menjahit

Semakam dan hari ni projek menjahit amat giat dilakukan....
Hahaha.... setelah siap sepasang baju kurung
Mesin tiba tiba buat hal
Tengah tengah syok menjahit
Tiba tiba sekici tercampak kekuar
Ok
Tercampak keluar
Ganas sangat ke den menjahit
Sampai macam ni sekali
Hihuhi
Sampai petang cuba membetulkannya
Tak berjaya
Petang tadi mula dalam pukul 2 gitew
Cuba baiki
Dari mesin tu banyak habuk
Sampai da bersih
Last dalam pukul 5 lebih
Baru berjaya dapat dibaiki
Rupanya senang je
Nasib aku tak baraikan mesin jahit ni
Dapat la hadiah... luka kat tangan
Kene pemutar skru
Adehhh.... nasib tak dalam
Ape pun hari ni dapat la sepasang baju siap
Alhamdulillah

04 April 2016

layan

assalamualaikum semua
ape khabar
dah lama tak bersiaran
ape nak cerita perkembangan aku eh
kembang da memang kembang dah
bila nak kuncup balik
niat di hati mulai esok
aku nak mula mengguncupkan diri
boleh ka.....
ofkos boleh what......
ape pun mesti bersemangat
so for the 1st step
start daripada hari rabu this week
aku nak berpuasa
insyaAllah....

hahhh.... mesti korang tanya kan
kenapa hari rabu
sebab esok ade hal sikit
nak teman cek abang kita
so kene la spen time sikit
dah spen time tu mesti lah nak menjamu selera
betul ke tidakkkk....
ape pun
dalam masa 2 bulan ni aku harap
dapat mengurangkan berat badan
amin....

sape nak joint boleh la nooooo....

oke bye...

Large Scraper

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...