Leaderboard

25 April 2015

kisah malam tadi

Hulk

Black widow

Iron man

2 orang gedik.
Dlm paggung pun amik gambar
Tak guna flash takut ganggu orang lain

Sebelum masuk hall

Semalam masuk dalam pukul 8.30 malam
Sebelum tu drive dari rumah kak bib dalam pukul 6.30 petang
Sampai eon bandaraya dalam  kul 7.30 malam
Tu siap parking
Magrid kat sana
Tak pernah pun solat kat sana
1st time
Selesa da macam kat mahkota perade
Tu pun da lama tak pi sana
Bercinta nak pi bandaraya melaka
Sebab banyak kereta

Lepas magrib cari roti
Makan tu je
Than terus masuk hall
L3pas amik air dengan popcorn
Banyak kosong seatnya

Seronok jugak
Tapi dalam hati risau jugak balik malam
Kalo ade en suami dengan senang hatinya den tengok
Dengan si kecik ni kadang2 tengok macam boring
Tapi die tau la watak2 dalan cerita ni
Sikecik ni nak makan pizza lepas kluar hall ni
Jalan punya jalan tengok banyak kedai2 dah tutup
Eskulator pu  da berhenti
Takut jugak
Terus pusing cari pintu utama
Bayar parking
Than pecut balik
Kluar dalam kul 11.20 malam
Sampai uma dalam pukul 12.18 malam
Malam memandu macam serasi pulak kete hitam I
Macam smooth je
Terbaik... jadi micheal shumacher sekejap

Bulan ni paling banyak keluar
Last week femly day di afarmosa
Esoknya penyampaian Br1m
Minggu ni
Malam kelmarin .... makan malam sempena majis perpisahan cik mastura yang akan ke putrajaya
Malam tadi... tayangan amal office buat untuk cerita the avenger
Habiss.... cukup kot berjimba-jimba
Kalau en suami ade lagi best
Hehehe...

En suami cakap lepas ni kurang2 kan kluar malam
Hehehe... 2 malam ni je 
Kebetulan bulan april bizi pulak office punya perancangan

Hope ada lagi macam ni

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima Kasih Terhadap Ulasan dan Pandangan Anda....
Doakan Aleeya Dapat Adik Ye.......

Large Scraper

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...