Leaderboard

03 November 2014

tak boleh tido

Akibat tidur tengah hari tadi
Dari pukul 10 kot
Aku pun tak ingat
Sampai kul 1 lebih
Lama tu...
Si aleeya ikut atuk die
Ke rtc ade program
Siap masuk pertandingan mewarna
Masuk la sayang...
Tapi nasib tak ade
Tak menang pun
Skil mengala tak ada

Rumah pun da siap sapu
Siap mop
Baju semua siap lipat
Tak epas ni nak gosok baju sarah pulak

Kat luar tu lak
Sibuk bising
Sikucing berkejar kejaran
Suki hati la... janji jangan masuk dalam rumah ku ini

Sambil layan
Puak byung man iktiar hidup dalam hutan

15 ulasan:

  1. kalau da tido tenghari payah la nak tido malam.. termangu sorang2..hheee

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu la sensorang.... tapi ok jugak dapat siapkan kerja rumah yang tak sempat siap

      Padam
  2. uihh lamanya takleh tido
    tapi best jugak layan tv :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang ... semua cerita layan... last sekali layan cerita sarah sorang... pun bole

      Padam
  3. haha...aku xde makne nyer...kul 11 mesti nk lelap dh...walaupun dh tio siang...hahaha...aku kan antu tido

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  4. sebab aku lama sangat tido kot... ko memang teror kema

    BalasPadam
  5. Rajin yer mengemas rumah...siap mop lantai segala haaaa....julia part mop lantai tu malas sikit...kena tggu mood aura rajin gedebuk hehehhe

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu la julia... tak le tido... boring pulak tak ade buat ape... mengemas la nampaknya...

      Padam
  6. Sekarang ni.. xpernh ada istilah..xleh tdo.
    X ckp je tdo. Kalau risau sgt, br xleh tdo..

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul awak bizi kan... memang tidak dinafikan sy sangat sunyi sebb en suami out station... bila si sarah da tido jadi tak tau nak buat apa....

      Padam
  7. kalau saya la tak kira tidur tengahari ke petang ke,kalau letak kepala malam nya kompem lena..hahah..saya memang kuat tidur..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. bagus la macam tu senang nak tidur.. best best jadi awok ni...

      Padam
  8. sy skrg awal kemain tido.jam 10 anak lena skli dgn sy lena skali

    BalasPadam
  9. Sjak ada bby x kira time dh mlm msti lena awal..

    BalasPadam

Terima Kasih Terhadap Ulasan dan Pandangan Anda....
Doakan Aleeya Dapat Adik Ye.......

Large Scraper

Dengarkan lagi lagu hatiku

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...