Leaderboard

29 Oktober 2014

saya suka layan cerita korea

Dear dairy
Malam malam begini
Arrgghhh ... nguap...
Tutup mulut ye...
Nanti setan menguasai kita
Mengantuk...... tapi tak mau tido lagi... 
 macam biasa
Makan
Ni
Yum yum...

Sambil layan korea
My lovely girl



Syoknya....
Sambil berangan
Lalalakaka

7 ulasan:

  1. Sama jer mcm anak Okje tu suka layan drama korea...boleh genglah korang berdua ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bole2 geng .. hijhikhik... seronok okje...

      Padam
  2. hikhikhik... bole bole bole.. hehehe

    BalasPadam
  3. Daripada mama layan Korea ni, yang sikitlah punya banyak episode, baiklah mama baca buku. Dapat satu dua perenggan, pas tu Zzzzzzz... Hahahaha... Tapi coklat tu, I don't mind having! Hehehehe....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yang best tu zzzzz... memang puat hati kalo dpat zzzz.... hikhijhik...

      Padam
  4. saya pun suka..dari jam 9 sampai 1:30 pgi citer korea je la hari2..sebab tu tak de masa nak layan drama tv3..ehhehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu... xde layan drama tv3... tp drama2 tv3 biasanya dah tau sbb adaptasi dari novelll... hantu novel da pencen... tukar jadi hantu tv... hehehhahaha

      Padam

Terima Kasih Terhadap Ulasan dan Pandangan Anda....
Doakan Aleeya Dapat Adik Ye.......

Large Scraper

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...