Leaderboard

17 September 2014

berger

terasa nak makan berger
da berapa minggu nak cari beger
gi pasar malam kat pekan tu
tapi tak la besar mana pasar malam tu
sekerat dua tu
tak do jugak
ke malas nak jalan masa tu
pun tak pasti
yang jumpa roti pita
roti pita pun roti pita la

kali ni die datang lagi

memang kan tekak ni
selagi tak dapat
dok teringat je

padahal buka ade pape pun
tekak ni je yang gatal

# jom sarah kita cari beger.... ni petang ni kalo mesti si anak nak amak aiskrem... anak la anak... layan kan aje perangai mak dengan anak....

5 ulasan:

  1. Harapnya dapat lah jumpa burger ya... hehe

    BalasPadam
  2. Like mother like daughter kan.:)
    Jgn sampai beger pulak tak jual..

    BalasPadam
  3. saya kurang gemar burger ..kalau ada yang nak belanja saya ok je..tapi tak boleh habis la sebab bukan penggemar sos...kalau sos tak de boleh la makan sampai habis....burger tepi jalan lebih sedap dari burger Mc D ..kan??

    BalasPadam
  4. lain mcm je yunk...orait..aku mdoakan dr jauh..fuhh~~~~~kun fa ya kun

    BalasPadam
  5. smlm kite br mkn berger kat uptown ... lama jg tak pekena ... suka berger tak heavy klu lapar sgt pi cr abg burn je

    BalasPadam

Terima Kasih Terhadap Ulasan dan Pandangan Anda....
Doakan Aleeya Dapat Adik Ye.......

Large Scraper

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...