Leaderboard

11 Ogos 2014

malang hari isnin

Hari ade perhimpunan
Bila en suami hidupkan injen kereta
Katanya minyak tinggal level 2
Dalam hati... alamak...
Lupa pulak nak isi sabtu hari tu
Memang tak teringat hari ni ade perhimpunan

Nak antar sarah lagi
Lega sebab en suami offer nak antar sarah
Bertolak pukul 7
Isi minyak kat pekan

Jadi maikel shumaker jap
Wah... memang terbaik baik kete
Dengan silau bagai
Sampai target parking bawah je
Kalau parking bawah maksudnya
Memang kene jalan kaki la beb
Jalan ayu... kemain....
Tengah tengah jalan rasa macam ade yang tak kene
Jalan lagi buat tak tau
Tengah tengah jalan lagi
Bunyi pap kelepap
Memang sah kasut da tercabut ni
Langkah dah slow
Sampai duduk
Nasib majlis perhimpunan sekarang duduk

Memang target lepas habis ni kang terus gi maiden
Nak carik kasut monobo
Tak kira
Sampai dalam kul 10
Kedai pun xbukak lagi
Nampak tu tak bukak lagi
Aku menunggu ni
Tapi hao lagi bukak la tu


Sementara tunggu kedai kadut bukak
Duduk jap
Amik gambar

Nasih tak tercabut yang kecik tu
Die ternganga je
Bole la jalan lagi

Ni die kasut nya
Da bli pun
Actually  den da bli pun  sepasang 
Tapi besar sangat saiz 7
Kasut biasa pakai 5
Hari tu try la 6 mcm ketat
Tapi bila bli 7 alamak longgar pulak

So terpaksa la jual murah kat adik
Hehehehe
Den beli la saiz yang baru
Da dapat
 Hati gumbira
Ok dah dah back tu work
Ok ok ok





3 ulasan:

  1. pantas bertindak ni..belum tercabut habis dah beli baru..
    boleh dibaiki lagi tu..heheh

    BalasPadam
  2. banyak da kasut jadi mcam ni... kaki ganas pakai kasut ke... kasut ni yang teruk... nak kata murah mahal jugak... tapi tak la samapai ratus2...

    BalasPadam
  3. Hantar kat tukang kasut boleh gam balik tu Ayu.
    Sayang sebab masih cantik cuma tanggal gam dia aje

    BalasPadam

Terima Kasih Terhadap Ulasan dan Pandangan Anda....
Doakan Aleeya Dapat Adik Ye.......

Large Scraper

Dengarkan lagi lagu hatiku

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...