Leaderboard

26 Ogos 2014

gila apakah ini

asik nak berangan je nak deko rumah sendiri
hihuhuhu... layankan aje la diri ini


smart je ruang macam nikan
simple kan


langsir macam tu simple je kan
ape name die ek...
nak tengok macam mana die buat


macam sesuai kat apartment jekan


warna yang sweet
 
cantiknya ruang ni

cantik dan simple
 
purple... apa kata anda???

wahhhh... kene tempah kabinet ni
 
ni sesuai untuk da sarah ni
bawah ni pun sama

4 ulasan:

  1. saya pun dah sibuk tengok dekorasi rumah..memang best kan..boleh cuci mata..mana tau timbul idea nanti nak deko rumah cantik2

    BalasPadam
  2. semuanya cantik-cantik belakan kan
    nak berangan jugak lah :)

    BalasPadam
  3. pi terjah aku bukan bidadari .. kat situ byk tips deco /....

    BalasPadam
  4. cantik..kan??nak tunggu anak besar sikit la..sekarang ni kerja buat sepah..sampai lantai pun ada gambar ayam..

    BalasPadam

Terima Kasih Terhadap Ulasan dan Pandangan Anda....
Doakan Aleeya Dapat Adik Ye.......

Large Scraper

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...