Leaderboard

18 April 2014

macam mana ye...

Assalamualaikum. .... selamat pagi semua...
Hurrmmm... nak cerita pasal si sarah saya ni
Sejak akhir akhir ni
Menjadi jadi pulak dia tak mau ke sekolah
Bila bangun pagi ok
Sampai depan pintu pagar sekolah
Mula menanges
Kadang kadang bila nak bangun pagi
Da nanges tak pergi sekolah
Aduhhh.... kesian pulak
Napa la anak ibu ni

Hari tu masa ada event sukanneka
Tengok die sensorang je
Kalo main  pun dengan kawan
Dengan anak member yang sama sekolah
Sian pulak tengok die
Macam tak enjoy pergi sekolah

Untuk pengetahuan semua
Sarah saya hantar di tadika pasti
Pasti tu terletak di pertengahan perjalan ke office
So memang sesuai lah
Lagi 1 tadika ni ade taska tau
So senang la.... pagi antar balik keje ambik

Tapi sekarang ni da masuk 4 bulan
Masih situasi yang sama
Macam mana eh....

Sarah cakap nak tukar pasti lain
Masalahnya tak ade taska pulak
Masih berfikir lagi ni
Tanya member yang antar anaknya tadika jaim
Ade kosong tak
Masih boleh masuk lagi tak
Masih menunggu jawapan
Harap ade berita baik
Ade 1 lagi pasti pulak ade Tau
Ade member adik duduk sana
Tu nak mintak adik tanya kan
Bole tolong jagakan
Anak die pun sebaya dgn si sarah

Harap aalde berita gembira


3 ulasan:

  1. mungkin ada perkara yang tak menggembirakan dia kot ayu???

    BalasPadam
  2. mungkin dia xsuka dengan suasana kat situ atau ada rakan kawan yang suka buli dia ke.harap ade berita baik supaya sarah happy dan selesa ke sekolah.

    BalasPadam

Terima Kasih Terhadap Ulasan dan Pandangan Anda....
Doakan Aleeya Dapat Adik Ye.......

Large Scraper

Dengarkan lagi lagu hatiku

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...