Leaderboard

11 Mac 2014

thank you

Assalamualaikum kawan kawan...
Sooo... alkisahnya....
Jumaat ni sebenarnya den nak cuti
Memang da apply dari minggu lepas
Memang da terniat nak belanja kawan kawan
Makan kek....
Ade satu hari tu
Majlis besday kat office
Member ni tempah kek tau
Home made.... sedap....
Dulu tekak ni asik nak rasa secret resepi
Tapi sejak hari itu
Tahta itu tah diganti dengan kek itu
Walau pun hanya sekali merasa
Tapi macam teringat2 lah

Nak dijadikan cerita
Isnin suruh la kawan ni order
Kek coklat moist makan la sesama masa jumaat
Kebetulan besday diekan
Cantik sangat lakan
And ingat nak sambutla besday semua orang
Yang besdaynya bulan ni
Ala... sesaja nak makan....
Perkiraan den....
Tub tub.... die da buat suprise kat aku pulak....
Alaaa.... rasa macam buang tebiat pun ada...
Malu  dow.... da tua2 sambut besday....

Tapi ape pun terima kasih kawan
Sebab buat seprise
Walaupun kek je...
Tapi ...hahaha kelakar....

Ape pun hope dengan kek ini
Dapat buat semua orang tersenyum





# tercapai niat nak makan kek sesama dengan kengkawan.... lepas ni nak bagi hadiah kat die pulak la, nak bagi duit takut tak nak kan.... sebab rasa bersalah dah nyusahkan orang.... ape pun terima kasih segalanya...... semuanya senyum... saya lagi senyum....

1 ulasan:

Terima Kasih Terhadap Ulasan dan Pandangan Anda....
Doakan Aleeya Dapat Adik Ye.......

Large Scraper

Dengarkan lagi lagu hatiku

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...