Leaderboard

03 Mac 2014

help me

emmm.... macam mana nak ubat hati eh
nak ubat kalau da berkecil hati
macam mana hati den ni bole kecik ni
weii... serious ni.... kecil hati..
boleh bayangkan tak dari
muka senyum....
excited....
gembira....
turn tu masam....
terkejut....
and sampai hati dia cakap macam tu...



macam mana nak redekan perasaan kecik hati ni
actually da terjadi 2 ke 3 hari da
but i still layan as tak ada apa apa
tak nak tunjuk yang i da down sebenarnya

dalam hati masih kuatkan semangat
berfikir benda yang baik
berfikir positif

semoga ia go with the flow
and masa yang memadamkannya
harap semua kembali seperti biasa
aminnn....

8 ulasan:

  1. I was suggested this website by my cousin. I'm not sure whether this post is written by him
    as no one else know such detailed about my problem. You are
    wonderful! Thanks!

    My web-site :: hotel ibiza playa figueretas

    BalasPadam
  2. lumrah kecik ati ni,
    kadang-kadang ia pergi berasama masa

    BalasPadam
  3. Kadang2 2 lebih rela diri kecik hari dari die.... huhuhu...

    BalasPadam
  4. kita rasa kita paling malang..
    ada lg yg paling malang..
    jom bc cerita ni..
    http://petakbunga-diari.blogspot.com/2014/03/kau-tak-pernah-tahu_4.html

    BalasPadam
  5. Sabar je sis... redha kan apa yg berlaku..let go..InsyaAllah hati akan tenang (ikut pengalaman sy lah).. tak nak pikir sangat.....:)

    BalasPadam
  6. I'm curious to find out what blog platform you happen to be
    using? I'm having some small security issues with my latest website and I would like to find something more secure.
    Do you have any solutions?

    My page :: Autonoleggio Maiorca

    BalasPadam

Terima Kasih Terhadap Ulasan dan Pandangan Anda....
Doakan Aleeya Dapat Adik Ye.......

Large Scraper

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...