Leaderboard

29 Januari 2014

Rindu

Haiya.... smalam punya post
Tak berjaya publish...
Huhuhuhu.....
Rindu dengan blog bole
Dah berapa hari bizi je ni
Sampai rumah
Masak than tido
Tak sempat nak bukak blog
Kalau bukak pun just tengok komen
And jalan2 blog orang pun sorang dua

Arrgg.... rindu ...
Bila cakap pasal rindu ni
Macam macam jenis rindu kan
Ikut orang jugak kan
Rindu pada orang yang kita sayang
Sudah semestinya
Rindu nak makan itu
Rindu nak buat ini
Rindu dengan suasana tertentu
Wahhh.... banyak kan...
Macam macam kan
Saya rindu nak ada baby lagi

Rindu dengan bau baby
Rindu dengan semua itu...

4 ulasan:

  1. kalau tak buka blog memang akan rasa rindu, Farah agree....

    BalasPadam
  2. Sama lah kita.. rindu haruman baby...ehheehe

    BalasPadam
  3. rindu haruman baby.. dpt cium baby org je stkt ni. bilalah agaknya Allah nk bg rezeki baby pd ku? huhuhu..

    * jom sihat bersama Shaklee. utk seisi keluarga. like fanpage shakleeproducts4u utk lebih info dan membuat pesanan.

    BalasPadam

Terima Kasih Terhadap Ulasan dan Pandangan Anda....
Doakan Aleeya Dapat Adik Ye.......

Large Scraper

Dengarkan lagi lagu hatiku

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...