Leaderboard

22 Mei 2013

serius

serius betul die hari ni
errmmmm......
marah kita le tu
sory kita tak sengaja
kita tau dah banyak 
banyak kali awak dengar
dengar perkataan ini
dari mulut saya
saya manusia biasa
selalu terleka
selalu terlupa
harap awak maafkan saya
tapi saya nak awak tau 
saya tak pernah lupakan awak

yang benar
sayang

21 Mei 2013

sweetkan

alway....
hope dia pun begitu...

Buku

Assalamualaikum
apa khabar semua
hari ni nak cerita pasal buku yang baru dibeli
novel bertajuk "SUAMI AKU USTAZ"
sebelum ni baca kat blog ni
http://www.penulisan2u.my/
tapi penghabisannya kene la cari buku
apa lagi
usaha tak sia sia
berjaya mencari
seronoknya
tapi masih tak habis lagi baca
terhenti dek kerana kesibukan
admire kat mereka dalam cerita ni
dari segi amalan keagamaannya

nak nak pulak
tak lama lagi cerita ni akan di dramakan
selalu tengok KEEK nora danish
betul ke ejaan ni
berlakon dengan adi putra
kat di area melaka
tak sabar nak tunggu drama tu


gambar bukunya nanti kita uploadkan ehh
hari ni lupa bawak note di office
huhuhuhu

tak payah tunggu balik la
seacrh kat goggle da dapat




13 Mei 2013

mai pekena laksa

Assalamualaikum semua
Da tak de cerita da nak postkan
Cuma yang saya perasan
Dalam 2 ke 3 minggu ni
Asik makan laksa je
Tekak ni nak makan tu je
Huhuhu.....
Jom la kita makan laksa.....

12 Mei 2013

rindu

Jam 1.45 pagi
Baru lpas study
Tapi tak habis lagi cover topik
Harap esok dpt bangun pepagi sambung study
Otak da tak bole trima lg ilmu
Penat agaknya
Tutup sumua buku
Biarkan kawan study sensorang

Tengah cari mood tidur
Terkenang en suami
Rindunya kat die
Saya rindu sangat kamu
Harap ksmu pun begitu
Harap abang sihat sihat saje disana tau
Bye2

10 Mei 2013

mama i love You

this untuk may mom and all mother over the wall
saya jugak

you taught me everything
and every thing you've given me
i'll always keep it inside
you're the driving force in my life.. yeah...
there isn'nt anything
or anyone that i can by my side
yoy were there for me to love and care for me
when skies were grey
whenever i was down
you were always there
to comfort me
and no one else can be
what you have had been to me
you'll always be
you'll will always be the girl
in my life for all times

chorus:
mama
mama you know i love you
(oh you know i love you)
mama you're the queen of my heart
your love is like
tears from the stars
mama i just want you to know
lovin' you is like food to my soul

(yes it is, yes it is, ohhh , yes it is, yes it is, yes it is.... ohhh)
you're always there for me
have always been around for me even when i was bad
you showed me right from wrong
(yes you did)

and you took up for me
when everyone was dowin'me
you always did understand
you gave me strength to go on
there was so many times
looking back when i was so afraid
and then you come to me
and say
i can face anything
and no one else can do
what you have done for me
you'll always be
you'll will always be the girl in my life
(ooo... oohhh)

Chorus
never gonna go a day without you
fill's me up just thinking about you
i'll never go a day
without my mama

miss call

Assalamualaikum. ....
Salam sayang semua.....
Nak cerita pasal miss call
Baru tadi tertengok miss call
Kat hanset la kan...
Sejak dua menjak ni
Agak malas nak berinteraksi
Terutamanya melalui telefon
Sampai tahap sailent
Bende ni
Akibatnya en suami call pun x dpt angkat
Last week dari hr sabtu
Sampai hari selasa
Tiap tiap hari got miss call from him
Bile tengok
Tapi dalam hati seram jugak
Mesti die marah and pikir bukan bukan....
Kali ni paling banyak kali miss call tak jawap


Huhuhuhu... nak wat cam mane
Kita tak bole nak call balik
Nanti lagi lebih banyak masalah lagi
Huhuhuhu.... sedihh...
Tapi petang selasa
Keluar site ade cooring jalan
Kebetulan pegang hset
Dapat la angkat call si die
Die sudah marah leee....
Huhuhu.... me.... senyap je...
Nak xplent pun tak dapat
Nanti jawap lelebih lg kene marah lg
Than he stop the call....
Huhuhu..... tak sempat nak mintak maaf
Biar la die cool down dulu
Harap die faham keadaan kita
Sory saya tak sengaja
Tak kan la saya sengaja
Tak angkat call orang yang kita sayang kan
Tapi saya faham
Die risaukan saya....

Terima kasih sebab call saya... saya nak awak tau saya pun rindu awak selalu..
Dan nak awak call saya selalu.. plezzzz....


06 Mei 2013

PRU 13 selesai

Alhamdulillah PRU 13 telah selesai
saya pulak menjadi petugas SPR
dapatlah pengalaman menjadi kerani mengundi ni
biasanya tempat tempat mengundi ni terbahagi kepada 4 saluran
saluran pertama biasanya sedikit bilangan pengundinya
disebabkan saluran untuk warga emas
manakala saluran 3 hingga 4 pula
mengikut umur tetapi bilangannya
kebanyakannya hampir sama
saya menjadi kerani di saluran ke 3
biasanya setiap saluran ade 4 kerani dan 1 ketua
ketua ni dipanggil ketua tempat mengundi
semalam keluar seawal jam 6.15 pagi
sebab jarak rumah ke tempat bertugas agak jauh
kenapa tak pilih tempat dekat??????
hikhikhik.... sebab mula mula tak tau
dapat maklumat pun da lambat
yang kosong jauh
sebat je lah.. huhuhhu.....
tapi ia adalah pengalaman yang cukup berharga
mula mula ditugaskan jadi tukang jaga peti
ala orang yang duk tetengah
dengan pegang pembaris
jadi tukang tolak kertas yang tersekat kat mulut peti undi tu
hikhikhik sampai nak mengantuk...
than kami bertugas jadi tukang cat tangan orang
hikhhik..... lepas tu petang tukang cop dan serahkan kertas undi
macam macam gelagat orang yang mengundi
ade yang tak tau
ada yang naksimpan kertas undi pun ade
nasib kita cek kalo tak membazir undi... huhuhu
punya komited gambar pun tak sempat nak ambik...

JomNiaga - RM2 PPL Setiap Pendaftaran Baru

Large Scraper

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...