Leaderboard

17 Jun 2011

Dari ku untuk mu

Surat ni aku tulis mase aku pegi kat gunung Pulai....
Kem bina negara anjuran PDTAG......

Abang.....
Ayu sayang kat abang sangat.....
selain Allah abang la orang yang paling ayu sayang.....
Aleeya adalah harta dan permatan hati kita........
Hadiah dan tanda kasih sayang ayu pada abang....
Ayu nak mintak ampun dan maaf dari hujung kaki hingga ke hujung rambut......
Rasanya banyak benar kesalan yang dilakukan......
Kadang2 sengaja, kadang2 terpaksa dan kadan kadang2 tak sengaja dilakukan......
Ayu tau abang tak suka Ayu balik lambat...
maaf bang...
kesalahan itu terpaksa ayu lakukan...
hope abang paham...

Ayu sayang abang....
Ayu sayang abang dengan Aleeya sekalai...
semoga kita bahagian sehingga ke ahkir hayat...
Selamanya......

Ayu sentiasa berdoa tentang keselamatan abang di dunia dan di akhirat...
semoga bang sihat selalu.....
Ayu harap ayu dapat bahagiakan abang...
Ayu harap abang bahagia hidup bersama Ayu....

Ayu harap abang tak menyesal hidup dengan Ayu....
kalau boleh Ayu nak korban kan apa sahaja untuk abang...

ayu sayang abang selamanya..

semoga kita akan kekal bahagia selamanya...
semoga kita dapat menempuh segala cabaran bersama...
biar pun segala ape pun dugaan datang
semoga kita dapat menolaknya...
semoga kita dapat membentuk anak kita
menjadi anak yang baik





You Marah .... I still Love U... hehehe...

semalam abang call petang....
die takut rosak....
sebelum ni berapa hari da rosak.....
aku da rase da.....
memang die nak marah pasal die telepon byk kali
memang KENE...
puas nak jawab...
soalan polis ni.....
kenapa tak angkat....
sebab line maxis tak ok...
tapi kenape die call no maxis lain dpt...
byk kali call...
terime je la ape die ckp....
ape die bebel...
janji dpt dengar suare sudah la....
nak peluk tak dpt...
hehehe.....

15 Jun 2011

Hancus...

habis la peperiksaan kpsl aku tahun ni....
semua hancus je...
tadi paper jalanraya...
macam tak dapat jawab jugak...

fuhhh.....
panas sungguh...
baru balik dari coring...
kejab je....
pasni nak balik pulak....
sok sambung perjuangan....
jawap pekso....
hope semuanya ok....
ok memang ok....
dpt jawab ke tak....

14 Jun 2011

I Janji I will alway love you

Janji


cuba lah kau mengerti 
perasaan hati ku
mencinta kan mu
hanya itu 
aku tahu


dan tak kan terulang lagi
silap ku yang dulu
meninggalkan mu
tuk kedua kali
takkan berlaku


aku akan selalu
menjaga dan mencintai mu
aku janji pada mu
takkan menduakan mu
ooooooooooo


dan tak terulang lagi
silapku yang dulu
meninggalkan mu
tuk kedua kali 
takkan berlaku


aku akan selalu
menjaga dan mencintai mu
aku janji pada mu
takkan menduakan mu


aku janji pada mu
akan mencintai mu


aku akan selalu
menjaga dan mencintai mu
aku janji pada m,u
takkan menduakan mu


aku akan selau menjaga dan m,encintai mu
aku janji padamu
takkan menduakan mu

tetap mencintai mu



Situasi Bengang......

Kepada kawan-kawan yang terase dengan saya.......
saya dengan ini menyusun 10 jari, termasuk 10 jari kaki saya ...
memohon maaf terhadap segala tindakan saya yang agak keterlaluan...
sesungguhnya saya manusia biasa.....
tidak lepas dari melakukan kesalahan...

Bukannya ape.....
Hadiah da la aku keluarkan.....
tarikh dah la aku editkan....
nak aku angkat jugak
tak pe la....
tampal pun nak aku buat jugak.....

oklah klo nak interprame sangat.....
lepas ni... aku keluarkan hadiah....
aku editkan besday.... aku angkat pastu letak...
pastu belah je la.....

dari sakit hait...
sakit kan hati orang.....

baik aku buat kerja aku.....
janji setel......

pasal klaim pun satu.....
itu pun nak bersurat.....
ok la aku terima memang la ISO....
yang aku angin nye...
nak wat surat tak buat2...
mcm mane...
aku jugak yang salah,....
tak pe la dari tak dapat klaim... baik aku cencel je yang tu....
jadi la dari tak de,....

lagi satu pulak.....
abang aku cal...
semalam petang kul 4.30 die miss cal 2 kali.....
ape la die nak ckp.....
mlm tadi 11 kali die miss cal....
mesti die marah gile hari ni.....
bukan salah aku....
lain  maxis yang tak ok.....
bangang nye maxis...
aku jugak.....

lagi satu....
pasal dak din...
mesti die marah... padang senget la kat aku...
die kate aku nak sabotaj die...
aku rase aku dah daftarkan die.....
mcm mn bole tak de...
die kate aku dengki kat die...
sory la kawan .....
bukan sengaja....
tapi memang aku da daftarkan...
syafiq aku da daftarkan....

mcm2 la nak aku membebel kan ni.... semue menyakitkan hati...
malas la....
biala di sini ku mengadu.....
hope lepas ni semua nye lege...
amin....

13 Jun 2011

miss calll.....

hari ni dpt miss call from my hubby...
ape la agaknye pesanan die kan...
huhuu... aku tak bawak hpone pulak...
tadi gi pos office..
uruskan pasal borang further study....

hope semuanya ok....

bercakap tentang pekse pagi tadi...
memang hampeh...
aku tak dapt jawab semua....
aku kluar kul 9....
45 minit je aku ade dalam tu...
in syaallah...
rabu ni aku perform dgn baiknye.....

pekse... pekse... pekse.....

hari pekse ooo.....
i tak tau pun....
tak de persediaan pun....

redah je.....
janji aku cube jawab....


BUTIRAN CALON
PEPERIKSAAN KHAS MEMASUKI SKIM PERKHIDMATAN (KPSL)

TARIKH PEPERIKSAAN :13 JUN 2011 HINGGA 20 JUN 2011

NAMA :MARXXXX XX XXX

NO. KAD PENGENALAN :xxxxxx-xx-xxxx

ANGKA GILIRAN:KJT 0013-111

PUSAT PEPERIKSAAN :IP. JKR. MELAKAUntuk butiran alamat tempat peperiksaan, sila rujuk ruangan berita di Laman Web Peperiksaan seminggu sebelum peperiksaan.

JURUSAN : AWAM

SUBJEK DIPILIH :
1. K010 - Teori Dan Rekabentuk Struktur
2. K012 - Kejuruteraan Jalan Dan Trafik
3. K013 - Geoteknik Dan Bahan


SUBJEK TELAH LULUS :
1. K011 - Bekalan Air Dan Air Sisa ( L'10 )


tapi ape pun tahun ni aku amik lg 3 paper je...
last year aku lulus 1 paper
this year aku target paper jalan lulus la...
insyaallahyhh...
ok la....
i nak gi pekse ni....
bye

09 Jun 2011

MASALAH!!!!

Saya dalam kesusahan........
khamis lepas saye terlibat dengan excident......
Saya kereta yang terakhir sekali......
my car myviva... huhuhuh .. perasan....
tige bijik krete la yang terlibat,,
termasuk kereta aku....
break emergency.....
yang paling depan sekali kawan aku pulak tu
habis kereta aku....
sedih tau......
ni gambo kereta aku mase kejadian...
tapi tak nampak sgt
bonet depan tak bole tutup



bumper depan kene tukar




lampu depan pecah satu






kesian kete aku....
nanti ade mase aku cerite lg la.....

Large Scraper

Dengarkan lagi lagu hatiku

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...