Leaderboard

13 Januari 2011

Menanti Solehah

Hari dapat satu  lagi koleksi lagu kesukaan....
lagu ni sedap la.... bukan untk dimakan key....
rentak lagu nye best.....


Lirik Lagu Menanti Solehah - Aiman

Tak perlu ada dirimu
Andainya menambah luka
Tak perlu kau tabur dendammu
Mencipta sengketa lara
Kau noda cinta yang setia
Cinta yang membara
Apa kau terlupa
Kau bakar resah yang ku bendung

Sabar yang ku rindu
Jenuh ku bertahan

Jangan berhenti jangan terhenti
Mencari teduh cinta sejati
Aku peduli aku simpati ranjauanmu

Aku menanti ayuh solehah
Yang indah budi sederhana
Aku doa engkau pun jua bahagia
Yang lalu biarkan berlalu
Tak mungkin tercantum lagi
Redhala ketentuan ini
Tak usah diamuk resah
Lihatlah sang mentari
Menyuluh luas bumi
Cahayanya menerangi
Begitu hidup ini
Sinarnya kan menanti…

11 Januari 2011

Duta - Cinta Antara Kita

Tetibe.... terrindu plak kat my @bang.....
tetibe ..... teringat pulak....... rindu pulak nak tengok muke die.....
miss u soooo  much .....

Lagu ni ibarat aku tengah nyanyi dengan die la....
hikhikhik.... hehehehe...







Duta - Cinta Antara Kita

Dunia Baru The Movie OST - Cinta Antara Kita Lirik



Duta:

sejak dari dulu

ku menyintaimu

kau tahu begitu namun kau berpura

ku masih teringat kau peluk diriku

yg telah membuat ku menyintai mu



sudah berapa lama

diriku ini

tak bertemu mu

mungkin ku harap jua

kau merindu ku

sebagaimanaku rinduimu



Duta:

cinta antara kita

tiada penghalangnya

walau akhir usia

ku menyinta dirimu

ku hanya menunggu mu

menyata kau cintaku

ku kan berjanji

menyintamu syg....



Baizura Kahar:

setelah kau pergi jauh dari sisi

tiada ku cinta selain dirimu

ku ingin bersama dgnmu selamanya

walaupun sehingga ke akhir nyawa

mungkin kau tak mengerti

maksud ku dulu pada dirimu

kiniku kan menyinta dirimu itu sehingga ke akhir waktu



Baizura Kahar:

cinta antara kita

tiada penghalangnya

walau akhir usia

ku menyintai dirimu

ku hanya menunggu mu

menyata kau cintaku

ku kan berjanji

menyintamu syg....



Duta:

sudah berapa lama

diriku ini

tak bertemu mu



Baizura Kahar:

mungkin ku harap jua

kau merindu ku

sebagaimanaku rindumu



Duta:

cinta antara kita

tiada penghalangnya

walau akhir usia

ku menyinta dirimu



Baizura Kahar:

hanya menunggu mu

menyata kau cintaku

ku kan berjanji

menyintamu syg....



Duta and Baizura Kahar:

cinta antara kita

tiada penghalangnya

walau akhir usia

ku menyintai dirimu

ku hanya menunggu mu

menyata kau cintaku

ku kan berjanji

menyintamu syg....

Impian

impian..... teringat pulak cerite-cerite member....
tak silap tahun lepas ke atau dua tahun lepas.....
adelah beberape orang member terpilih pi seminar termasuk my @bang jugak.....
Fasi tu bagi topik.......
" Sekiranya diberi RM 1 Juta apa yang anda akan lakukan......
macam-macam la jawapan.....
ade nak sedekah... (sejuk skit dengar) -- selebihnye nakwat ape la tu kan yek.....
ade nak bli kerete la..... nak kawen lagi satu pun ade jugak....
isk isk isk........
tau tau la golongan mana yang selalu ckp macam tu kan.....


isk... isk... isk..... tepis.. tepis.....
ping.. pung,.... ping.....
malas nak pikir la......

kite tinggalkan semua itu.....
that just mukadimah je......
sebenaq nye aku nak cerite pasal impian aku ni.......
selalu berangan-rangan nak rumah mcm ni la.... nak saiz mcm tu la......

so...

1st skali mestilah...... RUANG TAMU kan.....


simple je kan.......

ni plak sesuai untuk apartment kan....
nyaman jek....



aku nak try upload pic lain... tak dapat nanti la aku try lag...


ni plak BILIK TDO

 simple nye.... tapi cantik


 wow..... walaupun ruang nye kecil... tapi cantik ni......







Ni plak rung tido untuk si Aleeya


 cantik nyerrr......
memang sesuai untuk aleeya.... Insyallah dengan adik nye la.....
klo de rezeki.....



Ni plak untuk anak lelaki ..... simple jek.....

ini untuk anak-anak lelaki....... yooo.....

Ni plak bilik lelaki dan perempuan pon boleh kan..... cantik....


Kite tengok pulak RUANG MAKAN





 Ni yang paling aku minat la....
sweet je kan....



Kite tengok pulak RUANG DAPUR


aku rase ni pun da memadai... memandang ruang dapur rumah aku pun kecik jek.....



perrgggg.... best nyerrr.......
balik keje je tengok rumah macam tadi......
ringan je badan nak wat keje......
ye ke.......
takut-takut ..... balik rumah terus tido je.... telampau nyaman......
hehehehee....
ape pun cube la cari keselesaan
dan kepuasan untuk kediaman sendiri supaya tidak membazir.....
yang penting hati senang kan......
ade duit skit buat la pelan-pelan....
ape kate orang....
pelan-pelan kayuh......
akhir nye kalau diizin kan Allah.....
sampai la impian kite......



























10 Januari 2011

start counting day again.....

bermula dari hari ni maka bermula la hobi berkala aku ni....
kira saat, minit, jam, hari, minggu dan bulan.....
jab... jab...... aku kira


"


"


"


"


"


 klo aku kira  untuk tiga bulan....
coz last night my hubby cakap klo bole nak 3 bulan....
sebab kami bercadang nak duk rumah sendiri tu....
so nak kene buat renovate la skit rumah tu.....


"


"


"


"


"


"


"


hari ni @bang gi buat medikal cheak up kat klinik panel ofc die........
sok insyallah bertolak la die dari KLIA ke BINTULU........
penerbangan 45 minit je....


"


"


"


"


"


"


"


3 bulan


"


90 hari



"


2160 jam



"


129,600 minit



"


7'776'000 saat


"


"


"


"

 sedih sehh......... huhuhuhuhuhu......
i'll alway love u
from deep my
heart












penghibur hati

penawar dan perawat duka

peneman setia....






walau ape pun......

kamu berdue adalah kekuatan saya....

semoga Allah melindungi kebahagian  kami ini......

melindungi kesihatan kami......

menguatkan ikatan kasih sayang kami......

menjauh kan kami segala bencana.....

amin... Ya Allah....

06 Januari 2011

Bloger-blogers yang kiut lg cantik.......

comel sugguh budak ni.....
pakai baju pun,...... trendy..... klo aku pkai pn da tak time lg kot... da tak sesuai lg kot...... ikut peredaran umo la..... tapi memang cun..... honeykoyuki.blogspot.com --->> fatin liyana.... cantik nyerrrr.....
harap tahun ni dapat sorang lagi aleeya kawan aleeya yang rupe macm budak ni.... comeeyy  sungguh.... nak taruk gambar die tak bole.... i promote name ngan blog die je la.... ape pun hope fatin liyana success dlm study dan dalam kehidupan....... nikmati kehidupan sementara masih ada......

Large Scraper

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...