Leaderboard

20 Januari 2010

sorry abang!!!! ayu tak sengaje....

dah lamekan tak update ....
klo jiwe lare je... mengadu la kat blog ni...
ni la tempat ku mengadu......
selain my hubby ku tersayang
and my younger sister....

semalam abang aku marah laa.....
die bukan jenis nak tengking2 bagai tu....
die klo marah die senyap je......
klo die senyap tu ade la yang tak kene.....

serious... smalam mmg ayu tak sedar balik lewat bang....
lagi satu yg membuat kan lg die marah tak telefon
lepas tu die call aku tak angkat
lagi le die marah....

aku klo nak ikut kan malas nak bli barang...
kerane tuala basah tu da nak abis...
aku terpakse la bli...
lepas tu cari la barang-barang lain yang takde....
tak perasa plak lame......
sampai jejak rumah dan sampai sekarang aku tak tau
aku sampai rumah pukul berape...
sampai sekarang aku pikir...
ape yang aku tahu mase kat trafik light masjid tanah
da pukul 6.00 ptg...
agaknya mybe dalam kul 6.30 kot...

aku pun satu.... lupe sgt....
dah tau abang memang pantang aku balik lewat...
ingat lagi mase 1st time dlu..
mase tu die kerje.......
aku plak prangnent......
die marah aku.... pas tu tak mau cakap ngan aku....
cecepat die letak telefon...
huhuhuuuu... padan muka aku....

aku yang silap...
sepatutnya aku call die dlu ckp aku terlewat....
puas aku pujuk die malam tadi....
sampai pgi ni pun die masih senyap jee.....
i'm sorry sayang....
ayu tak sengaje..........

so sooorrryyyyyy...........

Large Scraper

Dengarkan lagi lagu hatiku

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...