Leaderboard

31 Disember 2009

H@RI NI @B@NG B@LIK

SUKE NYE....
Malam tadi abang call....
mmg tunggu-tunggu abang call....
tengok-tengok no DIGI abang naik....
rupe nye abang da naik darat da.....

da amik cuti da hari ni...
cencel, coz abang tak nak ayu amik...
tak pe la ikut abang la.....

tapi memng happy sangat dengar abang nak balik....
rase senyum sampai ke telinge..... heheheh

rindu... miss u sgt.....

malam tadi baru kemas bilik...
tu pun masih tak abis....
ingat hari ni nak balik awal nak kemas kan sikit lagi....

tak sabarnye nak peluk abang...
ayu rindu kat abang sangat.....

30 Disember 2009

P3RCUTI@N L@ST D3S3MB3R

Percutian yang menyeronokkan....
jumaat, sabtu, ahad...

khamis....
tunggu all my sisters balik.....
abang iman ngan kak mas da sampai dulu pagi nye
tak sabar nak tengok si kembar tu
mesti lebih tebam dari si aleeya tu...

ni gambar si kembar dgn si laeeya...
si kakak damia syafika sama besar dengan aleeya
si adik damia syahirah kemain cubby lagi die...
mane tak nye klo kakak tak abis minum susu
si adik tolong abiskan....








Jumaat... cuti...

bangun minum pagi... hari ni minum buat mee goreng... lama tak makan mee goreng kat rumah...
lepas tu siap-siap pukul 10 lebih aku, ani, mak dan sorang ahli baru teregister nur aleeya maisarah.... mengikuti kelab jalan-jalan shooping and window shooping...
kitorang gi MITC, kali ni busu ani yang bawak...... ok la pegi dan balik die bawak....













lepas bailk tu pulak terus gi uma mak mentua.... tak sabar nak tengok baby...
Nurin Batrisya.... anak busu zura ngan busu lan... kawan baru aleeya.... comel kecik je.....
aleeya pulak sampai sane je, meragam nagis plak...
bile wan die amik nangis...
pandai pulak semua orang kat rumah tu nak pegang die nangis...
sampai tersedu sedan....
kesian wan die nak main ngan die... die plak tak nak...
maybe rumah lain kot die rase lain agaknya....
tengok baby tu rse nak jugak baby.....
tapi kenang kan kesakitan nya ...
tak pe la biar dlu la....
lagi pun badan pun masih tak sihat lagi.....



Sabtu... cuti lagi...


pagi pergi berenang kat pantai balik bukit.. aku main air je...
bawak si aleeya main air...
mula2 die tak takut.....
main air....
da lame2 sejuk agaknya die nangis.....















lepas berenang balik uma siap2 nak pi uma kawen sedare...
kat bukit rambai melaka.....
aleeya pakai baju baru bli kat maiden....










petang pulak tengok2 along pulak balik.....
seronoknye... ramai kat rumah....
kitorang plan malam ni nak wat satey....
seronoknya.... tapi gambar lupe nak amek...
baru nak bakar hujan turun...
pegi la amik payung besar......

lepas bakar gi pasar malam....
nak bli tudung.....
tudung murah RM 5 ringgit...
bli la 2... blikan untuk mak aku...


ahad .... last cuti... sok kerja.... semue orang nak balik.....

hari berehat.... santai petang semua orang balik...
senyap balik rumah.....














29 Disember 2009

Aleeya nyerr... amin sayang...

Bulan kelahiran Islam anda adalah pada 14 Sya'aban 1430 Hijrah iaitu jatuh pada hari Khamis.

Maksud : Bulan ini terbit dari perkataan "Syu'ba", bermaksud berpecah/menyimpang. Masyarakat Arab dahulu sering keluar dan berpecah untuk mencari air.

Sifat : Mempunyai perwatakan yang baik. Hidup anda selamat dan rezeki tidak putus-putus. Sewaktu kecil anda mudah mengalah semasa bermain dengan kawan-kawan. kelakuan anda baik, berbudi bahasa hingga semua orang sayang pada anda. Semasa dewasa, anda akan berjaya dalam segala kerjaya dan mudah mendapat rezeki.

Abang nyer.. amin

Bulan kelahiran Islam anda adalah pada 6 Sya'aban 1390 Hijrah iaitu jatuh pada hari Rabu.

Maksud : Bulan ini terbit dari perkataan "Syu'ba", bermaksud berpecah/menyimpang. Masyarakat Arab dahulu sering keluar dan berpecah untuk mencari air.

Sifat : Mempunyai perwatakan yang baik. Hidup anda selamat dan rezeki tidak putus-putus. Sewaktu kecil anda mudah mengalah semasa bermain dengan kawan-kawan. kelakuan anda baik, berbudi bahasa hingga semua orang sayang pada anda. Semasa dewasa, anda akan berjaya dalam segala kerjaya dan mudah mendapat rezeki.

Tarikh Lahirnya dalam tahun Islam.

Marhayu telah menghitung tarikh lahirnya dalam tahun Islam.
Bulan kelahiran Islam anda adalah pada 15 Jamadil Awwal 1402 Hijrah iaitu jatuh pada hari Khamis.

Maksud : Bulan pertama musim panas. "Jumada" bermaksud kering.

Sifat : Anda mempunyai tingkat keyakinan yang ting...gi. Anda berani dan nekad, kadangkala melakukan sesuatu yang bodoh atau bahaya. Walaupun begitu, keberanian dan tekad anda itu akan menunjukkan hasil usaha anda, namun begitu boleh mendatangkan kegagalan juga.

15 Disember 2009

How sleepy today.... tidor lewat mln tadi....

abang.... ayu rindu sgt kat abang.....
klo 2 bulan tu 60 hari.... klo ikut hari next week abang balik...
tapi mcm abang cakap kan tu... tak janji....
mybe akhir bulan 12 30 ke 31 disember... or my be bulan january....
lame nye bang..... ayu rindu nak peluk abang... rindu sgt.....

ayu harap kite akan sentiasa saling merindui dan sentiase berbahagia.....
bersame anak kite Nur Aleeya Maisarah...
miss u so much.....

gambar ni mase pi rumah orang kawe kar muar....
tgh tunggu mak ngan ayah makan....
saye tunggu dalam kete je sebab nak bagi aliya minum.....
lepas minum kami pon berposing la...
gambar aleeya selalu tak masuk... sipi2.....
tapi ok la dari tak de../..





09 Disember 2009

rindu kat abang sangat

abang.. ayu rindu kat abang....
bile lakan abang nak balik.....
hari2 kire kelender....
tapi tengok kelender lagi 3 minggu lg abang nak balik...
ayu ingat nak cuti la klo abang balik hari kerje....
nak jalan...

untuk hadiah besday abang...
mule2 ayu ingat nak beli hadiah cincin...
sebab dlu abang ckp lelaki kene pakai cincin..
nanti orang ingat abang bujang....
tapi baru2 ni ayu teringat pulak,..
dulu ayu suke sangat beg dompet kulit ni..
tapi tak beli2....
nanti ayu akan usahakan....
nak servey, pas tu nak cari ongkos la....
sebab ayu suke sangat beg tu dan
ayu sayang sangat kat abang....
ayu nak blikan abang....
yang cincin tu lain kali ayu bli...

ayu sentiasa sayang abang....
rindu abang....

dalam hati ini abang dengan aleeya
adalah permata hati ayu...........

loot of love
ayu

Large Scraper

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...