Leaderboard

28 Oktober 2009

di mana letak nye keadilan

pagi tai joint la bdk2 ni minum kat pentry. kesian member...... huhuhu.... die da kawan ngan BF die da 6 tahun.... last2 semalam ade kad kawen sampai kat umah die, bf die kawen dengan orang lain.... sedihnye..... bayangkan 6 tahun.... kesian member, tumpang simpati jugak kat die..... die setia tau tunggu bf die..... sepanjang aku kenal tak pernah aku nampak die layan bdk2 llki lebih2... tak pe la mybe die bukan jodoh kite, maybe ade yang lebih baik drpd die yang akan boleh bajagie kan die.....

aku doakan kau sentiase gembire salu, lupakan die....... buat buku baru.....

26 Oktober 2009

hari yang fening... +++ rindu jugak kat abang

tu la tak tau nak tulis ape,... dk tengah keje ni... pening jugak nak wat kire2 ni... maklum la da lame cuti... otak pun berkarat jugak... kadang2 tu tempat pun da tak ingat ... maklumla 2 bulan tak pergi site.... datang offc mcm blurr22 je .....

dikire2 hari ni hari yang ke 6 abang da gi kje ... kat serawak... rindu kat abang... malam sebelum abang pergi tu ayu nangis tau... hehehe... tapi abang tak perasan pun.... xnak abang susah hati... ingat dlu mase mule2 kite nangis ... ayu nangis.... tapi mase pregnent lagi tak ble blaa..... ble katekan hari2 ayu nangis..... sebab rindukan abang,..... abang je tak tau.....

bulan ni kering abisss.......... aku tinggal dlm poket tinggal sen2 je... kat dlm akaun ade dlm RM 100 lbh... (xlbh dari 150) perrrhhh... hehehe... confirm....
gaji kuar awal sgt.... klo duit da de tu mcm2 nak kene gune.... kejab2 kang nak bli itu... nak bli ini... klo tak beli, mcm mn plak nak guna.... setakat ni aku memang la ikat perut skit..... sambil tu bole la kurangkan berat badan.... mengasah sisa lemak yang masih berbaki kat badan ni....
tak pe la... as long aku boleh belanje... belanje... klo tak duk la diam2.........

jumaat hari tu 1st time abang call dari kapal die.... rindu sgt.... mcm nak bual lame2 tapi mybe abang bizi skit.... maklum la baru kje... pastu die kate ade audit plak nak datang.... pas tu aku tanye la.... abang nak kene bace ape2 ke... mane le tau kan ,... hehe die gelak... orang sekarang keje la bukan belajo ,, jawab jela .... bile aku pikir balik ;;;''' ha'a... ape la sengal aku ni....
ape pun ayu rindu kat abang... ayu tunggu abang call tau.... luv u so much... every day every minutes and every second.... ayu berdoa semoga ayu menjadi isteri yang paling terbaik untuk abang....

We miss u so much Ayu & Aleeya Maisarah

21 Oktober 2009

RINDU S@NG@T

Baru sehari tak dpt tengok muka abang.
ayu rindu sgt kat abang..
abang kerja baik2 tau....
semoga kita sama saling sayang menyanyangi,
rindu merindui selamanya....
miss u so much...

20 Oktober 2009

Further Study

Tengh fikir ni mcm mn nak sambung belajar.
sampai bile nak jadi macam ni....
sementara umur masih boleh menerima pelajaran..
selagi ade peraan untuk sambung belajar...
selagi ade kudrat nak bergerak .....
selagi ade ongkos untuk sambung belajar....
akan aku usaha kan....
we wait and see!!!

19 Oktober 2009

B@IK2 S@Y@NG

Lagu ni di tujukan khas untuk insan yang paling istimewa dalam hidup ku

aku tak ingin
kau menangis bersedih
sudahi air mata dari mu
yang aku ingin erti hadir diri ku
kan menghapus duka mu sayang
kerna bagi ku
kau kehormatan ku
dengar dengarkan aku

Hanya satu pinta ku
untuk mu dan hidup ku
baik2 sayang
agar aku untuk mu

Hanya satu pinta ku
di siang dan malam mu
baik2 sayang
kerna aku untuk mu

semua keinginan
angkara ku lakukan
buat termampu ku sayang
kerna bagi ku kau kehormatan ku
dengardengarkan aku

14 Oktober 2009

@B@NG @YU N@K J@L@N2



rase mcm nak jalan2.... nak kuar dari rumah tu pastu nak ilang kan diri jab..... nak ilangkan diri dpd offc jab..... bukan sebab cuti bersalin, tapi cuti rehat....
tak de pape masalah pun.... ofc semua nya ok....entah la.... mybe..... klo bercuti hati ni lebih tenang.....

Entah la......... hati ni mcm.... entah la tak tau ape nak ckp.... tak tau nak luahkan mcm mn..... tapi ape pun aku akan cari masa yang sesuai.... bawak femly ku....

abang!!!.. jom la kite jalan2... ...
errmmmm... mybe susah skit kot sebab abang pun blom naik kerja lagi... tak pe ayu paham....

Diet

Bile bercerita pasal badan ni... hai tak tau la nak cakap ape....
sejak da lahirkan Aleeya ni... berat badan masih belum lagi turun....
buat masa ini aku cuba kurangkan makan nasi... harap2 berkesan la...

sarapan - nasi lemak @ nasi goreng
tebgahari - tengok la mkn biskut je... kadang tak de mase x mkn...
malam - makan nasi sikit (Sbb nak mkn ngan abang)


untuk percubaan , aku guna krim halia yang aku beli kat member dpd Cosway....
Ok la..... tapi aku tak tau lg berat badan aku sama ada turun ke belum....
tengok dari segi keadaan macam tak de perubahan lg....
ape pun aku kene la cuba kan....

ok la waktu rehatpn da tinggal setengah je ni... nak gi dating ngan Allah jab... semoga hidup ini diberi keberkatanNya.... Aminnnn............

13 Oktober 2009

B@JU B@RU UNTUK @LEEY@

hari ni ade rumah terbuka kat office....
orang ramai ble datang menjamu selera...
rehat pulak ikut daGee, V dan Qema pergo LENO...
Mcm2 dak Gee beli...
Aku nak tengok2 baju je...
tengok baju tido ok jugak.... cantiik.....
nak bli la yang seksi2 skit ... untuk abang.....
tapi tunggu dlu la....

perla plak Anakku....
baju mmg cantik2...
tunggu la aleeya da besor skit....
ibu akan blikan baju untuk leeya ye sayang...


ibu beli baju baru untuk aleeya ku sayang



12 Oktober 2009

AEON Bukit Tinggi Klang

Ahad lalu 11/10/2009 aku dengan femly pi umah orang kwen kat kelang...
dalam perjalan pergi tu lalu la tlok kemang...
lihat telatah penyokong di hari pembuangan undi pilihan raya kesil telok kemang
mcam2 telatah... lupa plak nak amek pic....

lepas pi umah kwen singgah kat Jaya Jusco kat bukit tinggi...
masuk pizza hutt.... macam telatah anak2 sedare ku... tapi seronok... lain kali ble mkn lg ramai2....

Love U all Xspecially to my husbund...
Ayu sayang abang selamanya sampai bile2...
Aleeya Maisarah... Buah hati kita jugak......
luv U.........


tgh tunggu pesanan...............


Mak ku yang disayangi, my little sister yg tembam Aniee


masih tunggu lg makanan....


Mak ku, anie n Nurul Umairah


dak aril ngan wife die ... tgh tunggu little baby jugak...


Along.. dengan nurul and Waniee........ yang comell....


Hapezz... Abang kecik kite ni...


Eda, Fareez dan si kecil md najib... pemimpin 1 Malaysia...


Posing Cute!!!


Nurul huda yang suka sgt makan mashroom soup.. 2 cawan... best tengok die mkn.. yummy2!!!!


Farezz... yang nakal dan comel... Pak Aji Cicak.... sbb die suke pkai songkok atau kopiah, cicak sebab die suke sebut cicak

Selamat Pengantin Baru




Selamat Pengantin baru buat
Noraishah Md Ali dan Basri Musa
Hope u r always smiles and more happier ever after
9/10/2009 - 10/10/09

09 Oktober 2009

Aleeya Sakit... Demam....


hari rabu hari tu 7/10/09 pergi ke Klinik....
bawak aleeya sebab nak ambil suntikan...
ptag tu je, badan da padas.....
kesian die.... mengerang2 die....
panas badan die......

06 Oktober 2009

Nur Aleeya Maisarah..... satu keajaipan.....




Sayang ibu.... Nur Aleeya Maisarah......
Sayang ayah..... Nur Aleeya Maisarah...
Kesayangan ibu dan ayah....
Semoga kehadiran Aleeya ke dunia ini,
memberi 1000 kebahagiaan kepada ayah dan ibu

Pada 6/8/2009 tepat pukul 4.06 pagi
Nur Aleeya Maisarah Binti Azmir dilahirkan
di Hospital Besar Melaka.....

Large Scraper

Dengarkan lagi lagu hatiku

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...